Tüm Manşetler

BAŞKANI YAKUP YILMAZ’A KUTLAMA ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, “Seçilmiş Olarak” Başkanlığını sürdüren Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yakup Yılmaz’a kutlama ziyaretlerinde bulunuluyor.

ZONGULDAK 2. TANITIM GÜNLERİ PERŞEMBE GÜNÜ BAŞLIYOR

Zonguldak Dernekleri Federasyonu’nun (ZONDEF) ev sahipliğinde 27-30 Ekim 2022 tarihleri arasında İstanbul/Maltepe Sahili Etkinlik Alanında 2. Zonguldak Günleri etkinliği gerçekleştirilecek.

TPAO'DAN ZGC' YA ZİYARET

TPAO kurumsal iletişim müdürü Oya Uygun, ZGC Genel merkezine nezaket ziyaretinde bulundu.

ENERJİDE DIŞA BAĞIMLILIĞI AZALTACAK

İşte Sakarya Gaz Sahası’nda bir gün Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, “Türkiye için bir güne sığdırdıklarımız; akıllara, hayallere sığmaz” başlığıyla bir video paylaştı. Görüntülerde, Türkiye’nin gururu sondaj gemilerimiz Fatih, Yavuz ve Kanuni’nin yanı sıra alanında uzman yabancı gemiler de yer alıyor.

HATTAT ENERJİ, “BAŞIMIZ SAĞ OLSUN”

Bartın’ın Amasra İlçesindeki Hattat Enerji ve Maden Tic. A. Ş. tarafından, Türkiye Taş Kömürü Kurumu’nda (TTK) meydana gelen grizu faciası nedeniyle başsağlığı ve geçmiş olsun mesajı yayınlandı.

‘BİR KÜLTÜRDÜR MADENCİLİK’ ADLI PROJE, ONAY VE DESTEK ALDI

Maden İşçileri Yardımlaşma Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Muhammet Akyüz, dernek tarafından hazırlanan ‘BİR KÜLTÜRDÜR MADENCİLİK’ projesinin İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından onaylandığı bildirildi.

ÇAYCUMA BELEDİYESİ 12 KONUT DAHA KAZANIYOR

Çaycuma Belediyesi, yaptığı çalışma ile Belediye Evleri’ndeki atıl 12 konutu, kullanılabilir hale getirerek, yeniden belediyeye kazandırıyor.

ERDEMİR, EĞİTİME DESTEK PROTOKOLÜNÜ İMZALANDI

ERDEMİR İLE ZONGULDAK VALİLİĞİ VE KARADENİZ EREĞLİ KAYMAKAMLIĞI ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI Türkiye’nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir, toplumsal gelişime yönelik faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Eğitime verdiği desteğe bir yenisini ekleyen Erdemir, Zonguldak Valiliği ve Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı ile protokol imzaladı.

ELDE ETTİĞİ GELİRİ BELEDİYE EĞİTİM FONUNA BAĞIŞLADI

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın da öğretmeni olan eğitim çınarı Ali Nuri Güntekin, hafta sonu yaptığı imza gününde elde geliri Çaycuma Belediyesi Eğitim Fonu’na bağışladı. Başkan Kantarcı kendisine imzalı kitap da getiren öğretmeni Güntekin’i makam kapısında kucaklayarak karşıladı.

SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

“Bebek Dostu Hastane” unvanına sahip SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde 1-7 Ekim Emzirme Haftası kapsamında bilgilendirme yapmak ve anne sütünün önemiyle ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla stant kuruldu.

TİRYAKİ; ‘’PROJE ZONGULDAK’A BÜYÜK DEĞER KATACAK ’’

-GAZININ KARAYA ÇIKARTILMASINA YÖNELİK HUMMALI ÇALIŞMALARDA SONA GELİNİYOR... -TPAO GENEL MÜDÜR YARDIMCISI TİRYAKİ: -‘’PLANLANDIĞI ŞEKLİYLE GAZIN 2023’ÜN İLK ÇEYREĞİNDE FİLYOS’A ULAŞTIRILMASI İÇİN GAYRET GÖSTERİYORUZ’’ Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Tiryaki, ‘’Planlandığı şekliyle gazın 2023'ün ilk çeyreğinde Filyos'a ulaştırılması için gayret gösteriyoruz’’ dedi.

BAŞARILARLA DOLU 21 YIL

BAŞARILARLA DOLU 21 YIL

STRATEJİK PROJEDE ÖNEMLİ BİR ADIM DAHA TAMAMLANDI

-TPAO GENEL MÜDÜRÜ BİLGİN: - “TAKVİMDEN HERHANGİ BİR SAPMA YOK, TAM GAZ DEVAM” - “TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNE KATKI SUNMAK İÇİN GECE-GÜNDÜZ VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ.” - “GEMİ FİLYOS LİMANI’NA İNTİKAL ETTİĞİNDE HEMEN OPERASYONA BAŞLAYACAK” Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürü Melih Han Bilgin, Sakarya Gaz Sahası Geliştirme Projesi’ndeki önemli evrelerden birisinin daha tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı.

EREĞLİ BELEDİYESPOR SEZONA ZAFERLE BAŞLADI

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Ereğli Belediyespor sezonun ilk maçında kendi sahasında konuk ettiği Devrek Belediyespor’u 2-0 mağlup etti. Maç sonu Başkan Posbıyık futbolcuları ve teknik ekibi kutlarken, futbolcular taraftarlarıyla birlikte galibiyeti coşkuyla kutladı.

TPAO’NIN FİLYOS’TA AÇTIĞI SAĞLIK MERKEZİ “SAĞLIK” DAĞITTI

-TPAO’NIN FİLYOS’TA AÇTIĞI SAĞLIK MERKEZİ BÖLGE HALKINA DA HİZMET VERİYOR -TPAO SAĞLIK MERKEZİNİ HALKA AÇTI Türkiye’nin milli enerji ihtiyacını karşılamak için gece gündüz demeden çalışan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Türkiye tarihinin en büyük projesi olan Sakarya Gaz Sahası personeli için hazırladığı sağlık merkezini Filyos’ta vatandaşların da hizmetine açtı.